BİLGİSAYARLI CİLT ANALİZ UYGULAMALI EĞİTİMİ

30.12.2021 - 30.12.2028

ÖZEL  AMAÇLI CİLT  BAKIMI dersine yönelik Uzman ESTETİSYEN ve EĞİTMEN  Sayın BERİVAN ÖZTÜRK Ve Uzman ESTETİSYEN ve EĞİTMEN Sayın NAZAN  TAŞKIRAN tarafından  bilgisayarlı cilt analiz cihazıyla deri tipleri ve  derin  cilt  analizleri konulu uygulamalı eğitim verildi. Eğitimde  kullanılan bilgisayarlı cilt  analiz cihazı kendileri tarafından getirilen  ve  öğrencilerle uygulamalı olarak  verilen eğitim öğrenciler  tarafından oldukça ilgi gördü. Ayrıca vücut  bakımlarıyla  ilgili  ekstra bilgiler  verilerek zayıflama ve beslenme konuları da  öğrencilerle soru cevap  şeklinde cevaplandırıldı. Verdikleri uygulamalı eğitimden ve  öğrencilerimize gösterdikleri ilgi  ve  alakadan  dolayı  kendilerine teşekkür ediyoruz.