AFAD TEMEL AFET BİLİNCİ, İL RİSK AZALTMA PLANLARININ ÖNEMİ İLE AFET FARKINDALIK SEMİNERLERİ

28.12.2022 - 28.12.2022

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kent Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Diyarbakır AFAD İl Müdürlüğü işbirliğinde üniversitemiz bünyesinde bulunan Fakültelerimiz/ Müdürlüklerimizde çalışan idari ve akademik personel ile eğitim gören öğrencilerinize yönelik Temel Afet Bilinci, İl Risk Azaltma Planlarının önemi ile afet farkındalık; karşılaşılabilecek afet durumunda zararların azaltılması, önlemlerin alınması, afetin etkilerinin azaltılmasına yönelik bilinçlendirme ve bilgilendirmeyi amaçlayan seminerler 28.12.2022 saat 13:00' da Yüksekokulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Seminerlere tüm akademik personel ve öğrencilerimiz davetlidir.