UpToDate Klinik Karar Destek Sistemi – Kullanıcı Deneyimleri Toplantısı 26 Ekim 13:00

25.10.2021

Description automatically generated
Icon

Description automatically generated

Dünyada ve Türkiye’de sağlık profesyonellerinin klinik sorularına cevap bulmak için sıklıkla başvurduğu kaynak olan ve  Türkiye’de 2021 yılının ilk 8 ayında toplam 5,5 milyon kullanıma ulaşan UpToDate Klinik Karar Destek Sistemi ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantımıza davetlisiniz.

“UpToDate Klinik Karar Destek Sistemi – Kullanıcı Deneyimleri” başlıklı toplantımızda; UpToDate ile ilgili genel bilgiler verilecek ve değerli konuşmacılarımız kendi UpToDate deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr. Özgür Kasapçopur - İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatolojisi Bilim Dalı
Prof.Dr. Meltem Taşbakan – Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı
Doç. Dr. Özgür Aydın – Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya
Prof. Dr. Neşet Köksal – Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı

Toplantı detayları aşağıda yer almaktadır.

Tarih: 26 Ekim 2021, Salı
Saat: 13:00 – 14:00

Toplantıya kayıt olmak için tıklayınız.