MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

17.06.2021

Covid-19 salgını halen devam ettiğinden Veteriner Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapılamayacaktır. Mezun durumunda olan öğrencilerimizin Fakültemizle ilişiklerini kesebilmeleri için Cengiz SARIYILDIZ’dan İlişik Kesme Formunu alarak imza karşılığı üzerlerine zimmetli dolap anahtarlarını teslim ettikten sonra Meslek yeminini etmeleri gerekmektedir.

Meslek yemini Doç. Dr. Özgül KÜÇÜKASLAN tarafından 21 Haziran Pazartesi ve 22 Haziran Salı günlerinde Saat 10.00 da Veteriner Fakültesi 1. Sınıf dersliklerinde pandemi kapsamında alınan kurallara (özelikle maske ve mesafe) riayet edilerek gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz kendileri için uygun 21 Haziran Pazartesi ya da 22 Haziran Salı günlerinde belirtilen saatte yemin etmeye gelebilirler. (Pandemi nedeniyle öğrencilerimizin meslek yeminine tek gelmeleri rica olunur)

DEKANLIK