"MELİHAT GÜLSES İLE MÛSİKÎ VE SANAT SOHBETLERİ"SÖYLEŞİSİ YAPILDI.

14.12.2021

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı kapsamında “Melihat Gülses ile Mûsikî ve Sanat Sohbetleri” söyleşisini Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Mûsikî ve Sanat Sohbetleri programının konuğu, klasik Türk müziğinin önemli temsilcilerinden Melihat Gülses ve eşi Necip Gülses oldu. Öğrenciler ile birlikte eserlerini söyleyen Gülses, Diyarbakır ve Dicle Üiversitesi'nde olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu dile getirdi.

Programa  Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız ve Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Uğurlu Arslan'ın yanı sıra akademisyen ve öğrenciler katıldı. Programın sonunda  Melihat Gülses ‘e teşekkür plaketi takdim edildi.