ERASMUS KA107 ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI DÜNYA ÜNİVERSİTELERİ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SINAV DUYURUSU

09.07.2021

Program kapsamında başvuru yapan öğrencilere yönelik yazılı sınav 28.07.2021 Saat 16.00'da online olarak ALMS üzerinden yapılacaktır.
Öğrencilerin ALMS sınav tanımlamaları sınav gününde yapılacak olup sistemlerinden sınavları kontrol etmeleri gerekmektedir.
Öğrencilerin kendi sisteminden sınava 1 saat kala sınav tanımlamalarını kontrol etmeleri tavsiye edilir. Her hangi bir sorun durumunda erasmus@dicle.edu.tr adresine e posta yoluyla sorularınızı iletebilirsiniz.

Sözlü sınav 29.07.2021 tarihinde Zoom üzerinden yapılacaktır. İhtiyaç olması halinde sözlü sınav 30.07.2021 tarihinde de devam edecektir.
Yazılı sınavdan başarılı olan adayların listesi ve sözlü sınav saatleri sayfamızdan duyurulacaktır.

Not: ÖSYM'ce eşdeğerliliği kabul edilen sınav sonucunu gönderen adayların (YDS, yökdil vb.) yazılı sınava girme zorunluluğu yoktur ancak bu adayların da sözlü sınava girmeleri zorunludur. Belge göndermesine rağmen sınava girmek isteyen adaylar yazılı sınava girebilirler. (yapılan sınav sonucu veya teslim edilen belgeden hangisi yüksek puanlı ise o belge geçerli sayılacaktır.)