Araştırma Projesi dersi alan öğrencilerimizin dikkatine

03.05.2021

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARAŞTIRMA PROJESİ DERSİ TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR

Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Araştırma Projesi Yazım Kılavuzu’na uygun hazırlanan Araştırma Projesi bir intihal programı kullanılarak alınan intihal raporu ile birlikte bitmiş pdf halinde, öğrenci tarafından   eczacilikfakultesi@dicle.edu.tr adresine 17 Mayıs 2021 tarihine kadar gönderilir.

Araştırma Projesi Değerlendirme Komitesi, 20 Mayıs 2021 tarihine kadar Araştırma Projelerini teknik açıdan değerlendirerek hazırladığı raporu öğrenciye ve öğrencinin danışmanına elektronik ortamda iletir.

Öğrenciler, Değerlendirme Komitesi’nin hazırladığı rapora göre Araştırma Projelerinin eksikliklerini tamamlayarak 24 Mayıs 2021 tarihine kadar danışmanına elektronik ortamda iletir.

Danışman tarafından jüri üyelerine araştırma projeleri mail ile iletilir. Danışman ve 2 jüri üyesi tarafından Araştırma Projeleri, 10 Haziran 2021 tarihine kadar değerlendirilerek ilgili düzeltmelerin yapılması için öğrenciye iletilir.

Öğrenci tarafından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra danışman onayı alınır ve 23 Haziran 2021 tarihine kadar Araştırma Projesi, 3(üç) nüsha+1(bir) CD halinde basımı yapıldıktan sonra Dekanlığa elden ya da kargo ile teslim edilir.

Öğrencinin Araştırma projesi derslerine ait notlarının, final sınav bitiş tarihine (26 Haziran 2021) kadar OBS’ye danışman tarafından girilmesi gerekmektedir.