4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK ALIMI SONUÇLARI

24.08.2021

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 09.06.2021 tarihli ve 31506 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sözleşmeli Personel alımı için müracaat etmeyen adaylardan boş kalan kadrolara yedek olarak yerleşen adayların isim listesi ektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylar istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına  24 Ağustos-1 Eylül 2021 tarihleri arasında mesai bitimine kadar şahsen teslim edeceklerdir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedeceklerdir. Teslim etmeyenlerin yerine yedek adaylar sırasıyla web sayfamızda ilan edilerek çağrılacaklardır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kazanan adaylara ayrıca herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.

İSTENEN BELGELER:

1- Sağlık Durumu Raporu (Aile Hekimliğinden alınacak)

2- Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir.)

3- Vesikalık Fotoğraf (5 Adet)

4- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

5- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi ( Aslı veya noter onaylısı )
     UYARI: E-Devlet Çıktısı Kabul Edilmeyecektir.

6- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

7- KPSS (B) grubu sonuç belgesi (Barkotlu internet çıktısı )

Not : Puanı yüksek olup da listede adı olmayanlar, ilanda belirtilen şartları taşımadığından başvuruları reddedilmiştir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir