2021-2022 Akademik Yılı Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yazılı Sınav Listeleri

08.03.2021

“2021-2022” akademik yılı Erasmus+ Hareketlilik Programları kapsamında yurt dışında "Öğrenim Görmek" isteyen öğrencilerimiz için Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları 05 Mart 2021 tarihinde son bulmuştur.
Ekli listede adı olan kişilerin 10 Mart 2021 Çarşamba Saat: 17.00' de yazılı sınava girmesi zorunludur.

Sınava ALMS sınav modülünden girilecek olup modül ekte gösterilmiştir.

60 ve üstü  Dil puanı gönderen adayların yazılı sınava girme zorunluluğu olmayıp girdikleri takdirde yüksek olan puanı değerlendirilecektir.

Sözlü sınav yazılı sınavdan 60 puan ve üzeri alan adaylar için (İngilizce Öğretmenliği 80 puan) 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sözlü sınav ile ilgili duyuru yazılı sınavlar değerlendirildikten sonra ilan edilecektir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca duyuru yapılmayacaktır.

Bundan sonraki duyurular için sayfamızı takip ediniz.

Listede hatalı bilgi olduğunu düşünen adaylarımız erasmusbasvuru@dicle.edu.tr adresine e posta atmaları gerekmektedir.

Ofis yoğunluğundan ötürü e postalara dönüşler aynı gün olmayabilir. Ofis yoğunluğundan ötürü dahili telefonlara yanıt verilemeyebilmektedir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir