2020-2021 Akademik Yılı Erasmus KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Programı Personel Hareketliliği Sonuçları

18.11.2021


 Üniversitemiz Erasmus+ KA107 Personel Hareketliliği değerlendirmeleri sonuçlanmıştır. İlan edilen değerlendirme kriterlerine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda oluşan puan listesi duyuru ekinde sunulmuştur. 
 

Değerlendirme kriterlerinde ilan edilen ve daha önce Erasmus Personel Hareketlilikleri programlarından herhangi birinden faydalanan personelden puan düşülmüş olup değerlendirmeler ilan edilen kriterlere göre yapılmıştır.

 

Bir personel aynı proje döneminde sadece bir programdan faydalanabilir. Aynı anda iki (KA131 Personel Hareketliliği Programı dahil) programa başvurup asil listede olan veya sonradan asil listeye girecek olan adayların seçecekleri programdan feragat etmeleri gerekecektir. 
İlgili personelin hangi programdan feragat edeceğine dair dilekçenin en geç 26.11.2021 saat 16.00’ya kadar erasmus@dicle.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

Asıl listeye giren ve gitmeye haz kazanan personelin gitmek istedikleri kurumdan alacakları kabul mektubu ile hazırlanması gereken Mobility Agreement belgesinin onaylı halini en geç 31.12.2021 TSİ 12.00'ye kadar Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. 
Kabul belgesini temin edemeyen personel, bu tarihten sonra feragat etmiş sayılacak ve yerine yedek listeden seçim yapılacaktır.

 

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
KA107 Ders Vermeİndir
KA107 Eğitim Almaİndir