TATİL DUYURUSU

12 Mart 2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kȗlliyesi’nde gerçekleştirilen “koronavirüs” toplantısı sonucunda Üniversiteler, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiş olup, tatil kararı uzaktan öğretim yöntemiyle yürütülen İLİTAM ve ZOLİTAM programları hariç eğitim-öğretim sürecindeki diğer tüm (ön lisans-lisans-yüksek lisans ve doktora) öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Uzaktan öğretimle ilgili usul ve esaslara göre açılmış,  hâlihazırda uzaktan öğretimle yürütülmekte olan programların,  uygulamalı ve yüz yüze eğitimleri hariç olmak üzere, eğitimleri devam edecektir.

Daha evvel 30 Mart - 5 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirileceği duyurulan bahar yarıyılı ara sınavları ileri bir tarihe ertelenmiş olup, konuyla ilgili ilerleyen süreçte tekrar bilgilendirme, Üniversitemiz web sayfasında (  www.dicle.edu.tr   ) veya öğrenci otomasyonu ortamında yapılacaktır.

Detaylı bilgi için lütfen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının (YÖK) ekteki resmi yazısını inceleyiniz.

Öğrencilerimizin ve kamuoyunun bilgilerine sunulur.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ