SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUCU YEDEK ADAYLARDANDAN BAŞVURUSU KABUL VE RED EDİLEN ADAYLAR

Üniversitemize 15 Temizlik Görevlisi, 10 Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 5 Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 30 sürekli işçi alımına ilişkin İş-Kur tarafından 15/01/2020-20/01/2020 tarihleri arasında ilana verilen ve Diyarbakır 4. Noterliği tarafından 31/01/2020 tarihinde Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezinde çekilen kura sonucunda yedek aday olarak seçilenler arasından başvuru şartlarının tamamını taşımayanlar ile evrak teslim etmeyen kişilerin yerine noter kurasındaki sıralamaya göre yedek aday olarak belirlenen Temizlik İşçisi için 12 inci sıralamadaki aday ile Güvenlik Görevlisi için 20 inci sıralamadaki adaydan 13/02/2020 tarihinde alınan belgeler sonucunda başvuruları kabul ve red edilen adayların adı ve soyadı aşağıya çıkarılmıştır.

Bu ilan tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen Duyurulur.