SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUCU YEDEK ADAYDAN BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAY

Üniversitemize 15 Temizlik Görevlisi, 10 Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 5 Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 30 sürekli işçi alımına ilişkin İş-Kur tarafından 15/01/2020-20/01/2020 tarihleri arasında ilana verilen ve Diyarbakır 4. Noterliği tarafından 31/01/2020 tarihinde Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezinde çekilen kura sonucunda asıl ve yedek adaylardan evraklarını teslim eden ve başvuru şartlarını taşıyan adayların kesin listeleri 13/02/2020 tarihinde üniversitemiz internet sitesinde yayınlanmıştır.

Üniversitemizce yayınlanan listede 15 (on beş) Temizlik Personeli (Genel) alımı için 59 (elli dokuz) kişinin ismi yer almaktadır. 15 (on beş) Temizlik personeli alımı için asıl listede 4 (dört)  katı adayın sözlü sınava alınması için başvuru şartlarının tamamını taşımayan ve başvuru evraklarını teslim etmeyen adayların yerine noter kurasındaki sıralamaya göre yedek aday olarak belirlenen Temizlik İşçisi için 13 üncü sıralamadaki adaydan 18/02/2020 tarihinde alınan belgeler sonucunda başvurusu kabul edilen adayın adı ve soyadı ekteki listede belirtilmiştir.

Temizlik Personel (Genel) için sözlü sınava girecek aday 26/02/2020 tarihinde saat 09.00’ da Rektörlük Binası Giriş Katında olması gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatte sözlü sınava katılmayan aday sözlü sınava katılma hakkını kaybedecektir.

Bu ilan tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen Duyurulur.