ONLİNE ARA SINAV TAKVİMİ DUYURUSU

Üniversitemiz 2020-2021 Güz Yarıyılı Ara Sınavları senato kararı gereği 21-29 Kasım 2020 tarihleri arasında araştırma ödevi ve online sınav şeklinde yapılacaktır. Sınavlar ALMS sistemi üzerinden yapılacaktır. Online sınavlarla ilgili takvim ekteki tabloda (EXCEL formatında) verilmiştir. Öğrencilerimiz Excel tablosunun altında yer alan sekmelerde eğitim gördükleri fakülte, Yüksek okul veya Meslek Yüksek Okulu'nun ismine tıklayarak ders kodu bazında sınav tarih ve saatlerine ulaşabileceklerdir. Ekteki tabloda yer alan sınavlar online yapılacak, onun dışındakiler ise araştırma ödevi şeklinde olacaktır. Ayrıca 21.11.2020 tarihi saat 00.01 itibariyle ALMS sisteminde menüler kısmında yer alan “ Takvim ”e tıklayarak tanımlanan sınav etkinliklerine ulaşabileceklerdir.

Araştırma ödevleriyle ilgili takvim aşağıda verilmiştir:

Öğretim elemanları 24 Kasım 2020 tarihine kadar araştırma ödevlerini ALMS’ye yükleyeceklerdir. Öğrenciler ise 6 Aralık 2020 tarihine kadar yine ALMS ortamında araştırma ödevi çalışmalarını yükleyeceklerdir.

Ancak, dersi okutan öğretim elemanı, dersin özelliğinden dolayı ödevin yüklenme saatinden itibaren 24 saatten az olmamak üzere 6 Aralık 2020 tarihinden önce de araştırma ödevlerinin sonuçlarının yüklenmesini talep edebilir.