ATATÜRK ÜNV. AÖF VE İSTANBUL ÜNV. AUZEF GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİNE KAYITLI OLMAYAN PERSONELLERİMİZİN DİKKATİNE

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Görevli İşlemleri Sistemi ile İstanbul Ünv. AUZEF Görevli İşlemleri Sistemine kayıtlı olmayıp bu sınavlarda görev almak isteyen Akademik ve İdari Personelimizin 23 Eylül Pazartesi gününden 11 Ekim Cuma günü mesai saatine bitimine kadar Ceylan Enstitüler binasında bulunan büromuza şahsen başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Bina Yöneticilerine ait Kayıt şifreleri bulunmadığından belirtilen süreler dışında bir sonraki dönem sonuna kadar her ne sebeple olursa olsun kayıt işlemi yapılmayacaktır. İlgililere önemle duyurulur.

ÖNEMLİ NOT: Kayıt yaptırmak isteyen ilgililerin Personel Kimlik kartı, IBAN numarası, e-mail adresi ve cep telefonu bilgileriyle başvurmaları gerekmektedir. Bu bilgilerden herhangi birinin eksik olması durumunda kayıt işlemi yapılamamaktadır.