2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ SONRASI TEK DERS SINAVI İLE İLGİLİ DUYURU

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ SONRASI TEK DERS

SINAVI İLE İLGİLİ DUYURU

Dönemine bakılmaksızın dersin devamını alıp yaz öğretimi sonrası tek bir dersten başarısız olan öğrenciler, yaz öğretimi sonrası tek ders sınavına girebilmek için 18 Eylül 2020 tarihine kadar şahsen, bir başkası veya posta / kargo ile kayıtlı oldukları bölüm / program başkanlığına dilekçe ile başvuruda bulunacaklardır.

Tek ders sınavı DUZEM Online Öğretim Portalı üzerinden araştırma ödevi şeklinde yapılacaktır.

YAZ ÖĞRETİMİ SONRASI TEK DERS SINAV TAKVİMİ

21-25 Eylül 2020

tarihleri arasında öğretim elemanları DUZEM Online Öğretim Portalı üzerinden araştırma ödevi konusunu yükleyeceklerdir.

26-29 Eylül 2020

tarihleri arasındaöğrenciler, araştırma ödevi çalışmalarını aynı portal üzerinden yükleyeceklerdir.

2 Ekim 2020

tarihine kadar öğretim elemanları tek ders sınav notunu öğrenci otomasyonuna gireceklerdir.