2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Sevgili Adaylar,

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüze lisansüstü öğrenci alımı yapılacaktır.

Enstitümüz bünyesindeki lisansüstü programlarda eğitim görmek üzere yapacağınız başvurular ilanın ekinde yer alan kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır. Başvuru ve kayıt işlemlerininhatasız ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için ilanı dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz programlarına ait genel ve yurtşı kontenjanlarına başvuru işlemleri başvuru tarihleri içerisinde internet üzerinden onlinolarakÜNİP ve Yatay Geçiş kontenjanlarına başvurular ise Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ