Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi, Rusya ve Endonezya Üniversiteleri ile Online Olarak Covid-19 Salgını Sonrası Çalışmalarla İlgili Toplantıya Katıldı

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi, Widya Gama Mahakam Samarinda Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “The Role of Technology to Enhance and Create Business and Financial Innovation on Post Covid 19” konulu online seminere davetli olarak çağrıldı.

University of Indonesia-Endonezya, Bina Nusantara University-Endonezya, Vladimir State University-Rusya gibi kurumların da davet edildiği toplantıda Covid-19 sonrası Teknolojinin İş ve Finansal Yenilikteki rolü, Covid-19 salgınının Türkiye'deki çeşitli alanlara etkisi Dicle Üniversitesinin ve Türkiye'nin salgın sürecinde yaptığı çalışmalar anlatıldı. Dış İlişkiler Ofisimizi temsilen Öğr. Gör. Cihad Gündüz toplantıya katıldı.

150’nin üzerinde katılımcının olduğu toplantıda Bankacılıktan Medyaya, Eğitimden Turizme, Havacılıktan Sanayiye çeşitli başlıklar ele alındı. Salgın sonrası fırsatlar ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikirler paylaşıldı.