Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonunda YKS Gündemi

Dicle Üniversitesi Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu 27-28 Haziran 2020 Cumartesi-Pazar günü yapılacak olan YKS gündemiyle Dicle Üniversitesinin sınav yapılacak olan birimlerinde ve kampüs alanında alınan önlemleri görüşmek üzere toplandı. Komisyon üyelerinin yanı sıra Enfeksiyon, Mikrobiyoloji ve Halk Sağlığı uzmanları ile ÖSYM yetkilisinin de misafir olarak katıldığı 15. Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu toplantısında konu ile ilgili bütün detaylar değerlendirildi, alınan önlemler gözden geçirildi. Adayların endişe ve tedirginlikten uzak, konforlu ve sağlıklı bir şekilde sınavlarına girebilmeleri için bütün detayları hassasiyetle değerlendiren katılımcılar YKS’ye girecek bütün adaylara başarı dileklerini paylaştılar.