Haberler

• Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi, Rusya ve Endonezya Üniversiteleri ile Online Olarak Covid-19 Salgını Sonrası Çalışmalarla İlgili Toplantıya Katıldı
    10Tem

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi, Widya Gama Mahakam Samarinda Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “The Role of Technology to Enhance and Create Business and Financial Innovation on Post Covid 19” konulu online seminere davetli olarak çağrıldı.

Dahası
    Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Sosyal Mesafeli Mezuniyet Töreni
    06Tem

Yeni tip Koronavirüs (Covit-19) salgını nedeniyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun olacak şekilde mezuniyet töreni tertip edildi.

• Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonunda YKS Gündemi
    29Haz

Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonunda YKS Gündemi

Dicle Üniversitesi Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu 27-28 Haziran 2020 Cumartesi-Pazar günü yapılacak olan YKS gündemiyle Dicle Üniversitesinin sınav yapılacak olan birimlerinde ve kampüs alanında alınan önlemleri görüşmek üzere toplandı.

Covid-19 ile İlgili Basında Yer Alan Haberlerimiz
    26Haz

Covid-19 ile İlgili Basında Yer Alan Haberlerimiz

Covid-19 sürecinde yerel ve ulusal basında yer alan haberlerimiz.

• Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu Kurallara Uymanın Önemine Dikkat Çekti

Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu Kurallara Uymanın Önemine Dikkat Çekti

Dicle Üniversitesi Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu 19.06.2020 tarihinde haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Senatosu 2020 Yılı 11. Oturumunu Online Olarak Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Senatosu 2020 Yılı 11. Oturumunu Online Olarak Gerçekleştirdi

Dicle Üniversitesi Senatosu, 18.06.2020 tarihinde Rektör Prof. Dr. Talip GÜL başkanlığında toplandı. Senatonun 2020 yılı 11 sayılı oturumu online olarak gerçekleştirildi.

• Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri Yapıldı

Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri Yapıldı

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Çalışma Grubu tarafından “Fikri ve Sınai Mülkiyet Haklarına İlişkin Temel İlkeler” ve “Dicle Üniversitesi Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, Buluşların Yönetimi ve Ticarileştirilmesi Yönergesi” hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu Online Olarak Toplandı

Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu Online Olarak Toplandı

Dicle Üniversitesi Covid-19 Önlemleri Yürütme Komisyonu 05.06.2020 tarihinde 12. toplantısını online gerçekleştirdi.