VETERİNER FAKÜLTESİ BAHARA MERHABA ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ

07.03.2022

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi 30. yıl etkinlikleri kapsamında “Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Bahara Merhaba Öğrenci Şenliği” düzenledi.

Etkinliğe Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Genel Sekreter Doç. Dr. Ali Karakaş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. “Bahara Merhaba Öğrenci Etkinliği” kapsamında Veteriner Fakültesi Masa Tenisi Turnuvası Kadınlar ve Erkekler Kategorisinde 1., 2. ve 3. olan öğrenciler ile Satranç Turnuvası kapsamında 1., 2., ve 3. olan öğrencilere ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç tarafından verildi. Şenlik Veteriner Fakültesi öğrenci müzik grubunun (GRUP MÜZVETTE) dinletisi sonrası Veteriner Fakültesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.  Etkinlik davetli misafirler ile Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin toplu hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi.