eOsmanlıca Veritabanı Deneme Erişimi

eOsmanlıca Veritabanı Deneme Erişimi

1Erişim tarihi20 Ekim 2022 - 30 Kasım 2022

Erişim içinhttps://eosmanlica.com/

Osmanlı Türkçesini en kolay ve en doğru tekniklerle oyunlaştırma yöntemiyle çevrimiçi öğreten eOsmanlıca online eğitim platformu üniversitemizin erişimine açılmıştır.

eOsmanlıca toplam 79 dersten oluşan bir eğitim platformudur. Bu platforma özel kurgulanan oyunlaştırılmış (doğru/yanlış, eşleştirme, şıklı ve gördüğünü yaz vb.) sistemle e-Osmanlıca, 7'den 70'e ilgili herkese hitap edecek ve öğretecek şekilde tasarlanmıştır.

Başlıca özellikleri ve sağladığı kazanımlar şunlardır:

• Başlangıçtan ileri seviyeye dek oyunlaştırılmış kişiye özel eğitim.
  • Seviye tespit sınavlarıyla Osmanlıca okuma becerinizi/düzeyinizi belirleme imkanı.
  • Her ders için gerekli donanımı edindirerek sonraki aşamaya geçişi sağlayan öğretici sistem.
  • Üniversite müfredatına uygun 79 ders ve 1000’in üzerinde kelimeden oluşan eğitim seti.
  • 10 farklı tiple yüzlerce soru ile konu bilgisini ölçme ve değerlendirme.
  • İnteraktif dersler ile Osmanlı Türkçesini öğrenerek katılım sertifikası kazanma imkanı.
  • Osmanlı Türkçesi imla sözlüğü ile kelime çeviri özelliği.