Akreditasyon ve Kalite Çalışmaları

ÖDR'NİN İAA'YA TESLİMİ SONRASI

Kalite Güvencesi Sistemini Geliştirme Komisyonu ve Akreditasyon Kalite Güvence Sistemi Komisyonu Dekanımız başkanlığında toplanarak,  Kalite Güvencesi Sistemi Komisyonu'nun 2022 yılına matuf öneri ve önlemlere dair görüşünü müzakere ederek karara bağladı. (19.02.2022)

Eğitim ve Öğretimi Geliştirme Komisyonu ve Akreditasyon Eğitim ve Öğretim Komisyonu Dekanımız başkanlığında toplanarak,  Eğitim ve Öğretimi Geliştirme Komisyonu'nun 2022 yılına matuf öneri ve önlemlere dair görüşünü müzakere ederek karara bağladı. (19.02.2022)

Araştırma ve Geliştirme Komisyonu ve Akreditasyon Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Dekanımız başkanlığında toplanarak,  Araştırma ve Geliştirme Komisyonu'nun 2022 yılına matuf öneri ve önlemlere dair görüşünü müzakere ederek karara bağladı. (19.02.2022)

Toplumsal Katkıyı Geliştirme Komisyonu ve Akreditasyon Toplumsal Katkı Komisyonu Dekanımız başkanlığında toplanarak, Toplumsal Katkıyı Geliştirme Komisyonu'nun 2022 yılına matuf öneri ve önlemlere dair görüşünü müzakere ederek karara bağladı. (25.02.2022)

Yönetim Sistemini Geliştirme Komisyonu ve Akreditasyon Yönetim Sistemi Komisyonu Dekanımız başkanlığında toplanarak,  Yönetim Sistemini Geliştirme Komisyonu'nun 2022 yılına matuf öneri ve önlemlere dair görüşünü müzakere ederek karara bağladı. (25.02.2022)

Üniversitemiz Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü, Fakültemiz Dekanlığı, Akreditasyon ve Geliştirme Komisyonu başkanları ile “Akreditasyon Süreçleri ve Öz Değerlendirme Raporu” hazırlanması konusunda bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı yapıldı. (27.04.2022)

Fakültemiz Din Eğitimi Araştırma Görevlisi Dr. Fatih ÖZKAN, düzenlenen Zoom toplantısında öğretim elemanlarımıza ders dosyalarının hazırlanması ve bu kapsamda ders kazanımlarının program çıktıları ile eşleştirilmesi hakkında bilgi verdi. (26.05.2022)

Kalite ve Akreditasyon komisyon başkanları ve üyeleri 23.06. 2023 tarihinde fakülte dekanı Prof. Dr. H. Musa Bağcı başkanlığında toplanarak Fakültenin akreditasyon süreciyle ilgili gündem maddelerini görüştü. Toplantıda süreçle ilgili eksikliklerin süratle giderilmesi ve komisyonların işbirliği içinde çalışması kararına varıldı.(23.06.2023)

Fakültemiz kalite geliştirme ve akreditasyon komisyonları toplantı serimiz her hafta devam ediyor. Akreditasyon  toplantısı 10 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 14.00'de gerçekleştirilmiştir. Toplantıda kalite el kitabının güncellenmesi ve ilgili tabloların doldurulması konusuna devam edilmiştir.   Çevrimiçi olarak yapılmış olan toplantıya yaklaşık  40 öğretim elemanı katılmıştır.  Hayırlı olması dileğiyle.

Kalite, Akreditasyon ve Kalite Geliştirme komisyonları başkan ve üyeleri 12.07. 2023 tarihinde fakülte dekanı Prof. Dr. H. Musa Bağcı başkanlığında toplandı. Toplantıda ders dosyalarının hazırlanması, Kalite El Kitabının güncellenmesi ve 2023 yılı ilk altı ayına ait   faaliyetlerin tespiti ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı sonucunda, faaliyetler ve Kalite El Kitabı ile ilgili çalışmaların somut verilere dönüştürülmesi ve bir sonraki toplantıya kadar hazır hale getirilmesine karar verildi.(12.07.2023)

Fakültemiz kalite geliştirme ve akreditasyon komisyonları toplantısı 02  Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 14.00'de gerçekleştirilmiştir. Toplantıda kalite el kitabının güncellenmesi ve ilgili tabloların doldurulması konusu ele alınmıştır.  Çevrimiçi olarak yapılmış olan toplantıya 47 öğretim elemanı katılmıştır.  Hayırlı olması dileğiyle. (02.08.2023)

Eğitim-Öğretimi Geliştirme Komisyonu, 08.08.2023 Salı günü saat 15.00'te fakültemizin akreditasyon sürecindeki son gelişmeleri görüşmek üzere komisyon başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özkan başkanlığında toplandı. Komisyon üyeleri Kalite El Kitabı formlarıyla ilgili tecrübelerini paylaştı. Çevrimiçi yapılan toplantıya komisyon üyelerinin yanısıra ÖDR Eğitim Öğretim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Saylık da iştirak etti. Eksikliklerin tespit edildiği toplantının sonunda komisyon toplantılarının her hafta düzenli olarak yapılması kararı alındı.

Fakültemiz kalite geliştirme ve akreditasyon komisyonları toplantı serimiz her hafta devam ediyor. Akreditasyon  toplantısı 17 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 14.00'de gerçekleştirilmiştir. Toplantıda kalite el kitabının güncellenmesi ve ilgili tabloların doldurulması konusuna devam edilmiştir.   Çevrimiçi olarak yapılmış olan toplantıya yaklaşık  37 öğretim elemanı katılmıştır.  Hayırlı olması dileğiyle.

Periyodik olarak yapılan Kalite ve Akreditasyon toplantıları bu hafta 24.08.2023 Perşembe günü çevrimiçi olarak düzenlendi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Musa BAĞCI'nın başkanlığında yapılan toplantıya Geliştirme ve Akreditasyon komisyon başkan ve üyeleri katıldı. Toplantıda akreditasyon çalışmalarının geldiği nokta müzakere edilerek, geliştirme komisyonlarının hazırladığı Kalite El Kitabını güncellemeye yönelik tablolarının doldurulmasına dair örnekler paylaşıldı. Toplantı, eksiklerin acilen giderilmesi ve Eylül ayı itibariyle KEK ile ilgili çalışmaların sonuçlandırılması kararıyla sona erdi.

Kalite akreditasyon üyeleri ile birlikte Zoom üzerinden öz değerlendirme raporuyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı (16.02.2024)

ÖDR GÜNCELLEME SÜRECİ

Kalite el kitabının yazılması ve stratejik planın güncellenmesi ile ilgili kalite geliştirme komisyon başkanları ile toplantı yapıldı. (11.11.2021)

Kalite üst yönetimi ve akreditasyon komisyonları, 11.11.2021 tarihinde yapılan kalite üst yönetimi ve akreditasyon toplantısında alınmış olan kararları, kalite el kitabına ve stratejik plana göre değerlendirdi. (18.11.2021)