Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kadir TURAN’ın başkanlığında Fakültemizin Gündem Maddeleri Tartışıldı

09.09.2021

09.09.2021 tarihinde bölüm başkanları ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kadir Turan’ın katılımı ile Fakültemizin gündemindeki konular dekanlık toplantı salonunda tartışılmıştır. Toplantı gündeminde:

1) MÜDEK’in ön inceleme raporunun değerlendirilmesi ve izlenecek yolun belirlenmesi.

2) Laboratuvarların yüz yüze eğitim için hazır hale getirilmesi.

3) Bölümlerin web sayfalarındaki Bologna bilgileri ile birlikte tüm eksikliklerin giderilmesi.

4) Bölümdeki öğretim üyelerinin TÜBİTAK 1001 proje yazmaları konusunda teşvik edilmesi. Başlangıç olarak her bölümden (en az) 1 adet 1001 projesinin yazılması.

5) Bilimsel araştırma yapmak üzere en fazla 100k TL desteğe ihtiyaç duyan hocalarımızın çalışmaları, bütçe durumuna göre DÜBAP kapsamında desteklenebileceği ve konunun öğretim üyelerine duyurulması.

6) Meraklısına Bilim Söyleşilerimize, Makine Mühendisliği Bölümü ile devam edilmesidir.

Rektör yardımcımıza ve bölüm başkanlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı