FAKÜLTEMİZDE KARİYER SÖYLEŞİSİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ


15.12.2022


Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kariyer Merkezi işbirliği ile "Kariyer Söyleşisi" etkinliği düzenlendi. 
'Kariyer Günleri' çerçevesinde düzenlemiş olan sunum, söyleşi Programına Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Günay KOZAN konuşmacı olarak katıldı.
Fakültemizin 1 No.lu Anfisinde düzenlenen söyleşiye, Atatürk Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahap ÖZPOLAT’ın  yanı sıra öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrencilerimiz katıldı.
Dekanımız Prof. Dr. Vahap ÖZPOLAT’ın açılış konuşması ardından Söyleşide Mesleki deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Op. Dr. Günay KOZAN gençlere iyi bir kariyer için önerilerde bulundu, kendi kariyer yolculuğunda örnekler vererek öğrencilerin mezuniyet sonrası kamu, özel sektör akademik girişimcilik gibi çalışabilecekleri sektörleri ve deneyimlerini aktardı. 
Kariyer planlama noktasında öğrencilerin eğitim-öğretim hayatlarına dokunan ve mezuniyet sonrası istihdam edilebilirliklerini artıracak bir takım programlar Sertifikalanmalar ve etkinliklerin olduğundan bahseden Op. Dr. Günay KOZAN, Kariyer  hakkında bilgi ve deneyimlerini  paylaşarak Öğrencilerimiz ile soru cevap şeklinde mesleği konularında merak edilenler cevaplandırdı.

Fotoğraf Galerisi