ERKEN YAŞTA YAPILAN EVLİLİKLERİN HUKUKİ SONUÇLARI KONFERANSI

03.11.2022

ERKEN YAŞTA YAPILAN EVLİLİKLERİN HUKUKİ SONUÇLARI KONFERANSI

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Hukuk Fakültesi ve Veteriner Fakültesi iş birliğinde “Erken Yaşta Yapılan Evliliklerin Hukuki Sonuçları” adlı bir konferans düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, DÜKSAM Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yavuz İpekyüz’ün erken yaşta yapılan evlilikler, hukukta yeri ve doğurduğu sonuçlarının ele alındığı sunumundan sonra katkılarından dolayı DÜKSAM Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yavuz İpekyüz’e ve DÜKSAM etkinlik koordinatörü Emel Özyaramış’a teşekkür belgesi takdim edildi.