AKADEMİK YÜKSELTME VE CÜBBE GİYME TÖRENİ


08.02.2022



AKADEMİK YÜKSELTME VE CÜBBE GİYME TÖRENİ

 

         Dicle Üniversitesi akademik yükseliş gösteren akademisyenlerine yönelik “Akademik Yükseltme ve Cübbe Giyme Töreni ” düzenledi. Yüksekokulumuzdan (5 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi)  öğretim üyelerine gerçekleştirilen törenle belgeler takdim edildi.

         Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Kadir Turan, Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Genel Sekreter Doç. Dr. Ali Karakaş, Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa KELLE Dekanlar, Yüksekokul Müdürleri ve Akademisyenler katıldı.

        Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, ‘’Üniversitemiz Diyarbakır ve bölgenin bir değeri olduğunu bu değeri bir üst basamağa çıkarmak için hepimiz çaba göstermeliyiz. Gösterdiğiniz başarılardan üniversiteye,  bilime ve akademi camiasına sunduğunuz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Akademiye yeni unvanları ile bir üst basamağa geçen tüm akademisyen arkadaşları tebrik ediyorum. Bu unvanlar kendilerine, ailelerine, üniversitemiz ve milletimize hayırlara vesile olur’’ şeklinde konuştu.

           Yüksekokulumuzdan Doçent. Dr. Funda GÜMÜŞ Doçent. Dr. Gülbeyaz BARAN DURMAZ Doçent. Dr. Yeter DURGUN OZAN Doçent. Dr. Mesude DUMAN Dr. Öğr. Üyesi Hasan GENÇ'e gerçekleştirilen törenle belgeler takdim edildi.


 Yayını izlemek için tıklayınız:https://www.youtube.com/watch?v=5mG5N7Ll7aE


Fotoğraf Galerisi