58. KÜTÜPHANE HAFTASINDA “KİTAP MEZADI” DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİ

31.03.2022

58. KÜTÜPHANE HAFTASINDA “KİTAP MEZADI” DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Dicle Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 58. Kütüphane Etkinlikleri kapsamında müzik, şiir dinletisi ile kitap mezadı gerçekleşti.

Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletisiyle başlayan program, Edebiyat Kulübü öğrencilerinin şiirleri ile devam etti.

Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği  “Kitap Mezadı" kitapseverler ile buluştu. Programda açık artırma ile satışa çıkan kitaplar protokol üyeleri tarafından satın alınıp öğrencilere hediye edildi