Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Kamu ve özel sektör işletmelerinde yöneticilerin ofis çalışmalarına destek olmak, büro faaliyetlerinin yükünü azaltabilecek derecede bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgisayar kullanımında uzman, iletişim becerileri gelişmiş, her türlü büro teknolojisini kullanabilen, protokol bilgisine sahip, yönetsel karar alma ve analiz becerisine sahip ve yaratıcılık bilincinde büro yöneticileri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Büro yönetimi ve yönetici Asistanlığı programı, ön lisans düzeyinde 2 yıl süreli teorik ve işyeri uygulamasına dayalı pratik eğitim vermektedir. Eğitim dili Türkçedir. Birinci öğretime 40 öğrenci alınmaktadır. Öğrencilerimiz ikinci sınıfta haftanın en az bir günü, büro işlerinde ve ofis yönetiminde -işyeri Eğitimine- gitmektedirler. Mezun olabilmeleri için bütün dersleri başarı ile tamamlamaları ve zorunlu olarak 30 iş günlük -Yaz Stajını- yapmaları gerekmektedir.