2021-2022 İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

21.09.2021


2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

 

01 Ekim-2021-10 Ekim 2021 Tarihleri arasında Tüm ön lisans programları 2 sınıf öğrencilerimize yönelik Uzaktan Eğitim yoluyla (ALMS)  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmesi planlanmıştır. İş Sağlığı ve Güvenliği Dersi veya İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi almayan-başarısız olan öğrenci listeleri duyurular kısmında yer almaktadır. Adı geçen öğrencilerimizin İSG Eğitimi ve sınavlarına  mutlaka katılmaları gerekmektedir

1.      “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi / Sınavı 01/10/2021 – 10 Ekim2021 tarihleri arası

2.      Sisteme Giriş (Kullanıcı ve şifre öğrencinin T.C.Kimlik no.su olup, Dicle Üniversitesi -DÜZEM – Hızlı Erişim- Sisteme Giriş linki)

3.      Öğrenci, Sistemde yer alan eğitim videolarını izledikten sonra yine sistemde bulunan sınava katılıp tamamlayarak eğitimi bitirecektir.

4.      Sınavdan 70 ve üstü not alan öğrenciler başarılı sayılacaktır.

5.      İSG Sınavına 3 kez katılma hakkı vardır.

 

 

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyılında , Yüksekokulumuz ön lisans program müfredatlarında bulunan ve Üniversitemiz Hastanelerinde yapılacak olan pratik ders uygulamalarına İş Sağlığı ve Güvenliği Dersi /İSG Eğitimi almayan-başarısız olan öğrenciler kabul edilmeyeceğinden dolayı yapılacak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi-Sınavına katılım konusunda gerekli  hassasiyetin  gösterilmesi  önemle  rica olunur.

 

                                                                                                                                       ÖNEMLE DUYURULUR

 


Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
2021 EKİM İSG EĞİTİMİ Alacak Öğrencilerİndir
İSG EĞİTİMİ (2021-EKİM )İndir