Etkinliklerimiz

MESLEK YÜKSEKOKULU ETKİNLİKLER

MESLEK YÜKSEKOKULU ETKİLİKLERİMİZ

Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek yüksekokulumuzda Etkinlikler aşağıdaki gibi tasnif edilir:

a) Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler: Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Biriminin düzenlediği etkinliklerdir; birim başkanı ve birime bağlı olarak görev yapan yerleşke etkinlik sorumluları tarafından yürütülürler.

b) Spor Etkinlikleri: Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Biriminin düzenlediği etkinliklerdir; birim başkanı ve birime bağlı olarak görev yapan yerleşke etkinlik sorumluları tarafından yürütülürler.

c) Kulüp Etkinlikleri: Dicle Üniversitesi Öğrenci kulüplerinin Sağlık Kültür ve Spor Birimi sorumluluğunda gerçekleştirdiği etkinliklerdir; kulüp başkanı ve danışmanı tarafından yürütülürler.

d) Konsey Etkinlikleri: Dicle Üniversitesi Öğrenci konseyinin düzenlediği etkinliklerdir; konsey başkanı ve/veya her bir etkinlik için öğrenci konseyi tarafından görevlendirilen öğrenci temsilcisi tarafından yürütülürler.

e) Program Etkinlikleri: Bölüm başkanları sorumluluğunda program başkanlıkları tarafından program içeriklerini zenginleştirmek için düzenlenen etkinliklerdir.