BİSMİL MESLEK YÜKSEKOKUL’UNDA ÖĞRENCİ - KURUM AMİRLERİ BULUŞMASI

Dicle Üniversitesi Bismil Meslek Yüksekokulunda Bismil Kaymakamı Ve Belediye Başkanı, Bismil Başsavcısı, Garnizon ve Karakol Komutanları, Bismil Emniyet Müdürü ve Bismil’deki tüm kurum müdürleri öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Kurum ve öğrencilerin sorunlarını dinleyip çözüm bulma noktasında ortak paydada buluştular.

Bismil Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üye. M. Hayrullah AKYILDIZ, başta Bismil Kaymakamı ve Bismil Belediye Başkanı olan Kerem Süleyman YÜKSEL’e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu öğrencilerimizin kurum amirleriyle doğrudan görüşmesinden çok memnun kaldıklarını belirtip katılımcılara teşekkür etti. Öğrencilerle çok yakından ilgilenen Bismil Kaymakamı ve Bismil Belediye Başkanı olan Kerem Süleyman YÜKSEL tek tek tüm öğrencilerle sohbet ederek geleceğimizin teminatı olan gençlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti.