Veteriner Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi
Veteriner Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi Online düzenlenen 1. sınıfların oryantasyon programında; Açılış Konuşması ve Veteriner Fakültesi hakkında Dekan Vekili Prof. Dr. M. Aydın KETANİ tarafından bilgi verildi. Covid-19 pandemi nedeniyle Üniversitemizi görme fırsatı olmayan öğrencilerimize Dicle Üniversitemizin tanıtım filmi izletildi. Filim gösterisinden sonra, Mevzuat ve öğrenci yönetmeliği konulu sunuyu Prof. Dr. Nihat ÖZYURTLU, Mezuniyet sonrası nerelerde istihdam oluruz? Prof. Dr. Mehmet KILINÇ, Veteriner Fakültesinin laboratuvar ve donanım altyapısı nelerdir? Prof. Dr. Hakan SAĞSÖZ, Donanımlı bir Veteriner Hekim olabilmek için neler yapmalıyız? Doç. Dr. Feray ALTAN, Klinik Bilimlerin Hekimliğimizde Önemi? Doç. Dr. Sadık YAYLA tarafından sunumlar yapıldı. Oryantasyon programının sonunda, öğrencilere söz verildi. Öğrenciler Veteriner Fakültesini tercih sebepleri ve fakülte hakkında merak ettikleri konular hakkında öğretim üyelerine sorular yönelttiler.