REKTÖRÜMÜZ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİNİ AÇTI

05.03.2021

REKTÖRÜMÜZ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİNİ AÇTI

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde yapımı tamamlanan Merkezi Sterilizasyon Ünitesinin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ tarafından yapıldı. Açılışa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ezeli AZARKAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Belgin GÜLSÜN, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Utku Nezih YILMAZ, Dr. Öğretim Üyesi Şeymus BAKIR ve öğretim üyeleri eşlik etti.
Bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü Diş Hekimliği Fakültesinin, hasta kabul, poliklinikler, lokal ameliyathane, muayene, öğrencilerin klinik becerilerini geliştirecekleri preklinik ve fantom laboratuvar ile derslikleri ve idari kısımları gezerek devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Rektör KARAKOÇ, Diş Hekimliği Fakültesine, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Fakültenin hem öğrencilerin yetiştirilme konusunda hem de diş hekimliği alanında Diyarbakır’a ve bölgemize önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.