ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

20.09.2022

ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Akif Karakaş Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç'u makamında ziyaret etti.

Mehmet Akif Karakaş, üniversitede eğitim ve öğretim gören görme engelli öğrencilerin bilgiye erişebilmesinin ve bilgi teknolojilerinden yararlanabilmesinin önemli olduğunu bu konuda öğrencilere destek verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç da Diyarbakır Altınnokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Akif Karakaş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Dicle Üniversitesi bünyesinde bulunan engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa yapıldığını ve bundan sonra da yapılacağını ifade etti.