TSE EN ISO 9001:2015 EĞİTİMLERİ BAŞLADI

22.04.2021

TSE EN ISO 9001:2015 EĞİTİMLERİ BAŞLADI

TSE’nin düzenlediği TSE EN ISO 9001:2015 eğitimleri, Arif Gani tarafından hazırlanan “Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” ile başladı.

Video konferans aracılığıyla gerçekleşen eğitim programına Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç'un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız ve Prof. Dr. Kadir Turan, Üniversite Kalite Komisyonu, Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yıldız ayrıca Kalite Geliştirme Koordinatörlüğünün akademik ve idari personelleri katıldı.

19-22 Nisan 2021 ve 26-29 Nisan 2021 tarihlerinde iki ayrı gruba verilecek eğitimde; “Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi”, “Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” ve “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimleri” gerçekleşecek.

Eğitim sonunda TSE tarafından katılımcılara sertifika verilecek.