15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİ

14.07.2021

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİ

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü nedeniyle Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Dicle Üniversitesi kampüsünde Oryantiring yarışması düzenlendi.

Sporcunun fiziki gücünü, taktik ve tekniğini geliştiren, ani ve doğru karar verebilme yeteneğini olgunlaştıran, bireysel veya takım olarak genellikle ormanlık alanda yapılmakla birlikte park gibi alanlarda da yapılabilen bu spor Dicle Üniversitesi kampüsünde düzenledi.

Üniversitemiz kampüsünde yer alan piknik alanı ve arazi koşulları kullanılarak gerçekleştirilen bu ilgi çekici yarışmaya rektörümüz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve farklı fakültelerden toplamda 50 sporcu yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç dereceye giren öğrencileri kutlayarak, öğrencilere ve davetlilere ikramlarda bulundu.