LİLA KOZMETİK ZİYARETİ


11.05.2021


LİLA KOZMETİK ZİYARETİ

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç ile birlikte Prof. Dr. İrfan Yıldız, Prof. Dr. Abdullah Atlı ve Öğr. Gör. Mehmet Sercan Öğe Lila Kozmetik kurucusu Mehmet Cansız'ı üretim fabrikasında ziyaret ettiler. 

Üniversitemiz öğrencilerine en fazla burs veren kurum olan Lila Kozmetiğe öğrencilerimize verdikleri burs ve destekler ile Diyarbakırımıza hizmetlerinden dolayı Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karakoç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Rektör Karakoç, "Diyarbakır'da üretilip, dünyanın birçok ülkesinde satışı yapılan  ürünleriyle şehrimizi en iyi şekilde tanıtan Lila Kozmetiğe yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Diyarbakır'ın kültürel tarihi değerlerinin ortaya çıkması, bu değerlerin tanıtılması için yapılacak ortak çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, Lila Kozmetik Kurucusu Mehmet Cansız, "Dezavantajlı birçok öğrencimize burs veriyoruz. Üniversitemiz iş birliğinde bu öğrencilerimizin ailelerine ulaşmak, onların hayatlarına dokunmak, geleceklerine katkıda bulunup güzel bir kariyer yapmalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

Ziyarette ayrıca üniversitemiz ile Lila Kozmetik arasında ilerleyen süreçte yapılacak olan ortak çalışmalar ve projeler konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Fotoğraf Galerisi