Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Hakkı Murat BİLGİN'in 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Y ılı Mesajı

Enstitümüz de lisansüstü eğitim gör en Sevgili Öğrenciler,

Yeni öğretim döneminde sizlerle yeniden birlikte olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Enstitümüze bu yıl katılan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü kurulduğu günden bu yana daima değişimi,  ilerlemeyi kendine hedef edinmiştir. Bununla birlikte, ulusal ve uluslararası düzeyde bilime katkı sağlayacak, özgün ve bilimsel düşünceye, özgüvene ve gelecek vizyonuna sahip, etik değerlere bağlı, kazandıkları teorik bilgileri uygulamalarla zenginleştiren, yaratıcı, alanında yetkin araştırmacılar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Lisansüstü eğitim hayatınızın, bundan sonraki iş ve çalışma hayatınıza yön vereceğini , burada yapacağınız çalışmaların geleceğinizi şekillendirirken aynı zamanda sizleri daha donanımlı bir eyler hal ine getireceğini hiçbir zaman unutmamalısınız.

Sizlerin daha iyi bir eğitim görmesi, hedeflerimize ulaşmak ve yeni hedefler koyabilmek adına yeni eğitim-öğretim yılında da bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı büyük bir azimle sürdüreceğiz.

Enstitümüz, Anabilim dallarında lisansüstü eğitim veren bütün saygıdeğer öğretim üyeleri ve  çalışanlarıyla ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır. Hayallerinize ulaşmak için verimli çalışmalar yapmanızı temenni eder, bundan sonraki eğitim hayatınızda mutluluk ve başarı diler, hepinizi tebrik ederim.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Hakkı Murat BİLGİN