Temel Bilimler Bölümü Akademik Kadrosu

Öğr. Gör. Yiğit Can EYÜBOĞLU

Öğr. Gör. Ozan DAŞ

Öğrt.Kamer PAMUKÇU

14. 01 1969'da Diyarbakır'da doğdu . İlk öğrenimini Diyarbakır ' da orta ve lise öğrenimini İzmir'de bitirdi . Lisans eğitimini E ge Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarında Temel Bilimler Bölümünde tamamladı.

Türk Müziğine ilk okul orta okul ve lise dönemlerinde aile içinde okul korolarında başladı. Daha sonra ammenlik hayatına başladı. 1995 yılında TRT Diyarbakır Radyosu Gençlik Korosunda Şeflik görevine başladı. Dokuz yıl süren bu görevde çok sayıda öğrenci yetiştirip televizyon , radyo programları il içi vatör korolar ile devam etti.  Üniversite eğitiminde sonra  1994 yılında Özel Amid Lisesinde dört yıl öğrete dışı konserler ve 160 adet B bandı yaptı . 1998 yılında yılında Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yaptı. Birlik Lisesi ve Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde Kanun öğretmenliği yaptı. Yine 1999 yılında başladığı  Diyarbakır Valiliği Türk Sanat Müziği Korosunda beş yıl boyunca şeflik yaparak çok sayıda konser verdi . 2002 yılında Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarında göreve başladı . Kuruluşundan bu yana Konservatuvarda Kanun , Türk Müziği Solfej ve Nazariyatı , Ritm Bilgisi , Form Bilgisi , Eser Analizi gibi derslere girdi ve çok sayıda konser verdi. Halen Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarında görevini sürdürmektedir .