MİMARLIK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

27.06.2022

MİMARLIK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, dekanlar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, Mimarlar Odası temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuarından Meltem Macit ve ekibinin müzik dinletisiyle devam etti. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Baran ve bölüm başkanı, Fakülte Mimarlık Bölüm dönem birincisinin mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Mezuniyet kütüğüne isim çakılması, meslek yemininin okunması, dereceye giren bölüm öğrencilerine plaketlerin takdimi ve mezun öğrencilere başarı belgeleri verilmesiyle devam eden mezuniyet şöleni öğrencilerin kep atma sevinci ile sona erdi.