ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ DERGİSİ ULUSLARARASI ALAN İNDEKSİNDE

17.01.2023

ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ DERGİSİ ULUSLARARASI ALAN İNDEKSİNDE

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dergisi alan indeksi olarak kabul edilen H. W. Wilson indeksinde taranmaya başladı.

Dergi editörleri Doç. Dr. Fatih Yılmaz ve Doç. Dr. Ferat Yılmaz Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dergisi Doçentlik başvurularında temel ölçütlerden olan alan indeksinde taranmaya başladı.

Dergi, Education Full Text (H.W. Wilson) veri tabanında özet olarak indekslenmektedir. Ayrıca eğitim bilimleri alanında en kapsamlı veri tabanı sayılan ve Education Full Text (H.W. Wilson) veri tabanının üst versiyonu olan Education Source veri tabanında tam metin olarak yer alıyor. Dergi, yılda iki kez olmak üzere Haziran ve Aralık aylarında yayın yapmakta olup, öğretmen yetiştirme ve eğitim bilimlerine ilişkin tüm bilimsel araştırma makalelerini kabul etmektedir.

H. W. Wilson Databases (Education Full Text)