Silvan Meslek Yüksekokulu
Temizlik ve Boyama Çalışması
Dicle Üniversitesi Silvan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, ilçe belediyesinin desteğiyle Bağlar Mahallesi’nde bir sokakta temizlik ve boyama etkinliği düzenledi.
Dicle Üniversitesi Silvan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin başlatmış olduğu temiz çevre çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesi 830’uncu Sokak'ta küçük çocuklarla birlikte sokak temizleme, ağaç dikimi, kaldırım, çöp konteynırları ve duvar boyama etkinliği yapıldı. Silvan MYO Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe, MYO öğrencileri, MYO öğretmenleri ve Belediye Eşbaşkanı Melikşah Teke'de katıldı.
Öğrencilerin çalışmalarını önemli bulduğunu ve bu etkinliğin örnek olduğunu ifade eden Eşbaşkanı Teke öğrencilere başarılar diledi. MYO öğrencileri ise çocuklarla birlikte temizlikle ilgili şarkılar eşliğinde sokakta bir etkinlik düzenlediklerini, bu etkinlik kapsamında sokakta bulunan kaldırımları ve çöp kutularını rengarenk boyadıklarını ve duvarlara resimler çizdiklerini, sokak içerisinde bazı yerlerde ağaç diktiklerini söyledi.