Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
SAĞLIK
Genel Bilgiler

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sağlık Merkezi’nde, Poliklinik, Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti ile Psikolojik Danışmanlık Hizmeti sunulmaktadır. Bu amaçla 1 uzman, 2 pratisyen doktor, 4 diyetisyen, 3 Gıda Mühendisi, 2 psikolog ve 2 hemşire görev yapmaktadır.

Kimler, Nasıl Yararlanabilir?

Akademik ve idari personelimiz; personel kimlik kartları ile,

Üniversitemiz Personelinin 1. derece bakmakla yükümlü yakınları; personelin kimlik kartları ve nüfus cüzdanı fotokopileri ve kendi nüfus cüzdanları ile sağlık hizmeti alabilirler.

* Poliklinik muayeneleri

* Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

* Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti

* İlk yardım

Ayrıca Üniversitemize kayıtlı tüm öğrencilerimiz, Sağlık Merkezimizin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti İle Psikolojik Danışmanlık Hizmetinden randevu almak koşulu ile yararlanabilirler. Öğrencilerimizin bu hizmetlerden yararlanabilmeleri için; öğrenci kimliklerinin üzerinde eğitim öğretim yılı hologramının olması zorunludur, yoksa öğrenci belgesi getirilmelidir.

* Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

* Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti