Hukukçular İçin Etkin İletişim Becerileri Konferansı

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Hukukçular İçin Etkin İletişim Becerileri ” konulu bir konferans düzenlendi.

Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Remzi OTO’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan YOKUŞ SEVÜK, hukuk fakültesi akademisyenleri başta olmak üzere üniversitenin çeşitli fakültelerindeki öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Prof. Dr. OTO, hukukçuların mesleki uygulamalarının etkili iletişim becerileri üzerine kurulu olduğunu, empati ve beden dilini kullanma konusunda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Konferansın sonunda,  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan YOKUŞ SEVÜK tarafından Prof. Dr. Remzi OTO’ya teşekkür belgesi takdim edildi.