ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU SÜRECİ PANELİ
ÜNİVERSİTELER ARASI RAOUL WALLENBERG VARSAYIMSAL BİREYSEL BAŞVURU YARIŞMASI VE ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU SÜRECİ PANELİ

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı tarafından 29 Mart 2018 tarihinde düzenlenmiş olan “Üniversiteler Arası Raoul Wallenberg Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması ve Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Süreci” konulu bir panel gerçekleştirildi.          Dr. Öğretim Üyesi Vahap Coşkun’un oturum başkanlığında Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinden    G. Gözde Engin, Nimetullah Yılmaz, Muhammed Tapancı, Okan Altekin ve Merve Güneş’in konuşmacı olarak katıldığı panelde yarışma hakkında genel bilgi vererek  Anayasaya Mahkemesine  Bireysel Başvuru süreci anlatıldı. Ayrıca yarışma için hazırlanan dosya incelendi.

Öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği panel  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan Yokuş Sevük’ün kapanış konuşması ve katılımcılara sertifika takdimiyle sona erdi.