“KİTAP MEZADI” DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE


06.01.2022


“KİTAP MEZADI” DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin “Feqiyê Teyran Kültür ve Sanat Sezonu’’ kapsamında her ay düzenlenen “Kitap Mezadı” Dicle Üniversitesinde kitapseverler ile buluştu.

Dicle Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde gerçekleşen programa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Programda açık artırma ile satışa çıkan kitaplar protokol üyeleri tarafından satın alınıp öğrencilere hediye edildi.

Her ay farklı mekânlarda kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kitap mezadı, özellikle basımı bitmiş olan kitaplara ulaşabilmek ve elde bulunan okunmuş kitapları satmak için düzenleniyor. Mezatta, 1 liradan başlayan fiyatlarla okunan kitapları satma veya başka kitaplarla değiştirme imkânı sağlanıyor.

Kitapseverler; felsefe, tarih, coğrafya, tasavvuf, sosyoloji, bilim, teknoloji, sanat, psikoloji, ekonomi, edebiyat, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, sinema, tiyatro, müzik, resim gibi Türkçe, Arapça, Osmanlıca, Farsça, Almanca, İngilizce dillerinde eski ve yeni sahafiye eserleri açık artırma yoluyla uygun fiyata alma şansı yakalıyor.


Yayını izlemek için tıklayınız:https://www.youtube.com/watch?v=qka-HH_YJGY


Fotoğraf Galerisi