ZİRAAT FAKÜLTESİ İLE ULUSLARARASI AR-GE ŞİRKETİ ARASINDA BİLİMSEL İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24.05.2023

Farklı ülkelerde yatırımları bulunan ve Diyarbakır’da kurduğu tesislerde tarımsal üretimde kullanılan girdilerin üretimini yapan, İran ve Türkiye ortaklı DURA TARIM Genel Direktörü ve firmanın Ar-Ge sorumluları Ziraat Fakültesi Dekanlığını ziyaret ederek bilimsel işbirliği görüşmesinde bulundu.

Dekan Prof. Dr. Muzaffer Denli’nin fakültenin altyapı olanaklarını ve yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda, firma genel müdürü Shahla Jahan firma ve ürettikleri ürünler hakkında bilgi verildi.

Heyetle yapılan görüşmelerde Ar-Ge çalışmalarında işbirliği ve öğrenci uygulamaları konuları ele alınmış olup, bu konularda işbirliğinin geliştirilmesine yönelik karar alındı.