SUR KAYMAKAMI ASIM SOLAK, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

30.11.2022

SUR KAYMAKAMI ASIM SOLAK, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ombudsmanlık Öğrenci Topluluğu tarafından “Geleceğin Yöneticileri Semineri” düzenlendi.

Sur Kaymakamı Asım Solak, “Geleceğin Yöneticileri Semineri” kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, İİBF Dekanı Prof. Dr. Seyfettin Aslan,  akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin yer aldığı seminerde Sur Kaymakamı Asım Solak, kariyer hikayesini paylaştığı öğrencilerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Mesleki bilgi ve becerileri artırmak ve mesleki gelişimleri desteklemek amacıyla yapılan seminerde Kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yol, kaymakamlık mesleğinin gereklilikleri, sorumlulukları ve kaymakamın yetki ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Solak, kaymakamlık mesleğine ilgi duyan öğrencilere meslek hakkında ipuçları verdi.