GÜNEYDOĞU BÖLGESEL KARİYER FUARI (GÜDKAF’23) DİYARBAKIR VALİLİĞİ HAZIRLIK VE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

01.12.2022

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda düzenlenen Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları’nın 2023 yılı etkinliklerine yönelik Diyarbakır Valiliği hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Kadir Turan ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Işık Yeşim Erdamar katıldı.

Gerçekleşen toplantıda 10-11 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yetenek "Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı"nın koordinatörlüğünün Dicle Üniversitesine verilmiş olduğu ve bu fuarlarda öğrenci ve mezunların kurum ve kuruluşları tanımaları, istihdam noktasında iş gücünde bulunan şirketlere iş ve staj başvurusu yapabilmeleri açısından önemli bir çalışma olacağı vurgulandı.